- Jeg har varslet både politiet og viltnemnda, men tror det er lurt å opplyse folk også via HA, sier Line Skarderud til HA og fortsetter slik:

- Jeg kom kjørende ned fra Ajer i retning Greveløkka. Akkurat ved innkjøringen til Ankerskogen løp det et rådyr på tre bein over vegen og forsvant inn i Ankerskogen. Det ene forbeinet hang bare og dinglet. Det var ikke noe hyggelig syn, sier Line Skarderud som ringte viltnemnda med en gang.

Hun så rådyret ved 13-tiden.

Hvis du ser rådyret, vil viltnemnda sikkert ha beskjed om hvor de skal lete.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.