I fjor sto trafikken til tider bom stille på vegene rundt Vikingskipet når dataentusiastene ankom skøytehallen. Over 5000 deltakere skal inn, og alle har med mye utstyr som skal lesses av for å tilbringe påsken foran skjermene i den historiske OL-arenaen.

– Vi vet av erfaring at det lett blir kødannelse i tidsrommet 08.00 og 14.00. Grunnet omkjøring og veiarbeid i Hamar-området vil vi i år fort kunne få lange køer, også ut på E6, hvis alle kommer samtidig. Det vil også skape utfordringer i den lokale trafikken, forteller kommunikasjonsansvarlig Simon Valevik i The Gathering.

Les også: Hun åpner The Gathering.

Han anbefaler derfor TG-deltakere som ikke allerede er på plass eller som er på veg, til å utsette ankomsten til litt ut på dagen.

– Det kan være lurt å planlegge en senere ankomst onsdagen, for de som har mulighet til det, foreslår Valevik.

For de som kommer med tog, vil det gå gratis shuttle-buss fra Hamar stasjon bort til Vikingskipet.

Tilreisende som kommer med E6 nordfra, anbefales å bruke avkjøringen ved Midtstranda. Tilreisende sørfra anbefales å bruke avkjøringen i Ottestad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.