Onsdag kveld klokka kvart over åtte kom følgende melding på politiet Twitter-konto: "På rv25 ved Brenneriroa har det skjedd en trafikkulykke mellom 3 personbiler. Utrykningsenheter på veg."

Og i en opppdatering på meldingstjenesten het det: 

"To menn i 20 årene kjøres Hamar sykehus smerter i nakke og mulig armbrudd. Bilberging på veg. Hendelsesforløp ikke klarlagt pr nå."

Og:

"Sak opprettes, en av de involverte førerne hadde ikke gyldig førerkort."

Tidligere på kvelden sto en trailer fast i Aslak Bolts gate i Hamar - i bakken opp fra Koigen. Til tross for kjettinger kom ikke traileren opp.

Politiet kom onsdag ettermiddag med en generell varsel om glatte veger på Innlandet.

"Flere vogntog som sliter. Kjør forsiktig", har de lagt ut på sin Twitter-konto.

Tidligere i dag veltet en lastebil på E6 ved Rudshøgda. Det har også vært noen andre mindre ulykker. Nå sist ved Granstunnelen i Oppland hvor en personbil kjørte inn i autovernet.

Vegtrafikksentralen har også rapporter om flere hendelser. Klokken 16.45 kom de med en melding om at en bil hadde punktert på E6 ved Rudshøgda - noe som skapte litt problemer for trafikken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.