Onsdag 14. november åpner endelig Peppes Pizza restaurantdørene i Brumunddal.

Etter et par måneder med ombygging av de tidligere Hos Hai-lokalene i Brumunddal sentrum er Albert Ponosheci klar til å åpne sin tredje Peppes Pizza.

Han driver fra før restauranter i Hamar og i Elverum.

– Vi er i rute til åpningen førstkommende onsdag, sier han.

Lokalene er totalt endret og restauranten har fått samme utseende som alle andre Peppes Pizza-restauranter.

Det er Mads Gjulem fra Furnes som skal være daglig leder i Brumunddal. Han har 13 års erfaring fra kjedens restaurant i Hamar

– Det blir litt som å komme hjem, sier han.

Han får med seg en stab på 19 medarbeidere. Peppes Pizza i Brumunddal vil ha tradisjonell servering, take away og utkjøring.

– Det krever mange ansatte for å få dette til å gå opp, sier Albert Ponosheci.

– Hvor store er forventningene dine til åpningen?

– Det er veldig store. Vi forventer at folk kommet hit og vi tror det er stort marked for Peppes Pizza i Brumunddal, sier Ponosheci.

Restaurantlokalene er ferdig. Bare siste finpuss gjøres de siste dagene fram mot åpning.

Det jobbes også med en egen plass for uteservering.

Peppes Pizza kommer til å ha åpnet alle dager i Brumunddal.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.