I forbindelse med byggingen av både ny firefelts E6 og firefelts riksveg 25 (Vangsvegen), vil det bli enda en periode hvor trafikken fra de to hovedvegene må samkjøres gjennom anleggsområdet.

Overfor HA bekrefter Nye Veier at det mest sannsynlig vil bli snakk om én relativt kort periode med noen dagers omkjøring i juni.

Tidligere har man benyttet seg av lignende løsninger i forbindelse med større arbeider i Åkerkrysset.

Nye Veier og hovedentreprenør Hæhre vil forsøke å legge arbeidet til en helg, slik at færrest mulig bilister blir berørt av ulempene.

Noe kø må man likevel regne med, når tusenvis av biler skal innom de midlertidige rundkjøringene.

Åkerkrysset er den største og mest kostbare enkeltkonstruksjonen på hele den 43 kilometer lange E6-strekningen fra Kolomoen til Moelv.

Strekningen fra Kåterud/Åkersvika til Brumunddal skal etter planen åpne sommeren 2020.

LES OGSÅ: Ventetiden er over! Onsdag åpner Olrudbakken for trafikk

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.