Hei og god fredag. 

I dag er det hockey for alle penga. Storhamars CHL-eventyr starter denne helga med hjemmekamper både i kveld og søndag. 

Og det er litt av noen lag som kommer på besøk:

Søndag kommer det svenske storlaget Djurgården på besøk og i kveld er det finske Tappara - Finlands mestvinnende klubb som står på isen.

Det kommer garantert til å bli en vanskelig oppgave, men ingenting er umulig i hockey. HA er uansett på plass med et stort team og dekker begivenheten og føler kampen fra første drop. Fra klokken 19.30.

Men det blir ikke bare hockey. 

HAs fiskekonkurranse er snart over. Når viseren slår midnatt og det blir lørdag og 1. september er det slutt. Det betyr at du har noen timer igjen til å hevde deg i konkurransen. Litt senere i dag får du en oppdatert liste over hvem som leder an i de ulike kategoriene.

Du kan også lese vår reportasje fra Maihaugen i Lillehammer.

Det kommer også nytt innlegg på Pengene dine-bloggen fra Jo Helgestad og selvfølgelig ukas faste nyhetsquiz fra HA – før lunsj!

Vi jobber også med flere andre rene nyhetssaker. I tillegg snur vi oss rundt hvis det skjer hendelser av interesse. Det er bare å følge med.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.