Eidsiva rapporterer om store problemer med strømforsyningene søndag.

En periode var hele 9.000 strømkunder i lengre eller kortere tid fra klokken 11.50 søndag på grunn av vind som førte til trefall og strømbrudd.

Dette var kunder i Ringsaker, Løten, Sør-Odal og Gjøvik.

- Akkurat nå er 1472 kunder i Ringsaker (617) og Sør-Odal (855) berørt, skriver selskapet i en pressemelding.

Her kan du følge med hvordan situasjonen er akkurat nå.

Den sterke vinden skaper mange problemer på Hedmarken.

Tidligere i dag fortalte vi at en stort byggegjerde hadde rast sammen som følge av vinden. Vindkastene gjorde også at flere trær henger utover vegen i Vang.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.