Det melder flere HA -reportere som har vært ute på vegen.

Spesielt er det trangt rundt rundkjøringene ved CC Stadion og Briskeby. Skal du ut av eller inn i Hamar de kommende timene, kan det derfor være lurt å tenke alternative ruter for å unngå de mest trafikkbelastede områdene.

 - Vi er ikke kjent med at det er noen ekstraordinær situasjon i trafikkbildet gjennom Hamar akkurat nå, sier operasjonsleder Per Solberg i Politiet i Innlandet.

Politistasjonen i Hamar ligger slik til at trafikken fra Midtstranda kommer rett forbi, noe som muligens kan sinke utrykningskjøretøy.

 - Har du en oppfordring å komme med til bilister som står i kø gjennom Hamar?

 - Politiet oppfordrer alle til å slippe forbi utrykningskjøretøy. Det gjelder nå, som alltid, sier Solberg til HA.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.