Det ble varslet oppstart av planarbeid 4. januar. Selskapet Vangsvegen bolig AS står bak.

Conceptor Bolig AS er involvert i utbyggingsprosjektet, som har som satsingsområde å bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området.

Trekanten i Briskebyen er avgrenset av vegene Skogvegen, Brugata og Vangsvegen.

I planmaterialet som er sendt inn til Hamar kommune, går det fram at det planlegges to leilighetsbygg, ett langs Vangsvegen og det andre langs Brugata. Bebyggelsen er vist i inntil fem etasjer, og til sammen er det tegnet 82 leiligheter. I underetasjen på en av byggene, er det lagt inn en ny Rema 1000-butikk.

Saksbehandler Bård Sødal Grasbekk i Hamar kommune sier at trekanten er vist som et fortettingsområde i gjeldende kommuneplan, hvor det er lagt opp til urban bebyggelse. Vangsvegen bolig AS jobber for at planforslaget skal behandles i Hamar kommune til høsten, med vedtak våren 2019.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.