Daglig leder ved Sjusjøen Skisenter Ingvild H. Vestheim fikk rigget et skikkelig spretthopp for de to 15-åringene, og inspirert av park-kjøringen i fristilskifilmen «Supervention 2» tråkket de til, begge to, for å gi gode fotomuligheter.

– Det er jo hva vi liker å drive med, da, park-kjøring, forklarte de to, Marcus fra Næroset og Henrik fra Mesnali.

Topp føre

Begge benyttet også anledningen da Ingvild og skisenteret allerede i høstferien rigget et hundre meters snøbelte. Men denne helga var det topp forhold, med tørr snø, og søndag med en liten centimeter styresnø som melis oppå.

Begge setter de stor pris å ha skisenteret i nærmiljøet, og daglig leder Ingvild H. Vestheim sier at ungdommene er flinke til å benytte seg av mulighetene.

– Her vet vi hvordan det er rigget til, og det er bra forhold allerede, skryter Henrik og Marcus.

De forteller også at de pleier å være en gjeng på sju–åtte park-kjørere i bakken.

Foto-oppdrag

På oppdrag fra Hamar Arbeiderblad mobiliserte daglig leder i Hamar og Hedmarken Turistforening, Margrete Ruud Skjeseth, noen av sine ivrige friluftsliv-venner denne helga, og deres bilder kan du finne på h-a.no. 

Helga på fjellet har vært en flott anledning for alle som ønsket å teste skiene.

To av dem var Even Brøndbo Dahl og Håvard Haga, som allerede fredag gikk treningstur mellom Sjusjøen og Midtfjellet. 

Bildet som følger denne artikkelen er tatt nær Fjellelva. Fotografen Even Brøndbo Dahl forteller om gode forhold. Han var også på ski på Sjusjøen søndag, og melder om mange i løypene, både treningsfolk og turgåere.

Bente Langøigjelten sendte en liten hilsen med sitt bilde: «Mållitoppen i tåke, men snart skinner sola. Alltid beredt!» Og Christer Gundersen koste seg på tur mellom Budor og Mållia, samt at han var på trugetur sør for Gitvola.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.