Det var Janne Jemtlands bror Terje Opheim som i januar opprettet minnefondet. Formålet med fondet er å støtte Jannes to sønner gjennom oppveksten og etableringsfasen.

I løpet av året er det kommet inn 775.000 kroner til fondet, skriver Opheim på sin Facebook-side.

«Snart er det jul og det har gått et år siden Janne ble revet bort fra oss. Livet går videre på en måte og det her er noe vi aldri vil komme over, men vi lærer oss å leve med det. På fondet vi opprettet for guttene i januar har det kommet inn utrolige 775.000 kroner. Tusen takk til alle som har bidratt!» skriver Opheim på Facebook.

Samtidig takker han for all støtte og omtanke familien har fått det siste året.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.