– Vi er overveldet av interessen. Vi ante ikke at interessen var så stor, sier prosjektmedlem Bjørg Kolltveit.

Hun forteller at det ikke var nok sitteplasser til alle da Ringsaker Pensjonistparti hadde registrering av eldre som ønsker å lære seg å bruke PC og iPad.

Utfordringen er også at en rekke eldre fra Moelv og Brøttum møtte opp. I første omgang er det planlagt kurs i Brumunddal med utvidelse til Furnes og Nes i neste runde.

– Vi ønsker at så mange eldre som mulig skal få mulighet til å få hjelp, men vi må ta det steg for steg, sier Kolltveit.

Den enorme interessen til prosjektet gjør også at det er behov for flere hjelpere.

– Vi trenger hjelpere med medmenneskelighet og solidaritet. Folk som vil få de eldre til å bli trygge på bruken av en datamaskin, sier Kolltveit.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.