Første utgave av Århundrets Stemme kunne by på mye nostalgi, og gode gamle låter. Det var ikke alle sangerne som imponerte like mye, med Frida Ånnevik var uten tvil et av kveldens høydepunkt. Hun var også ekspertene Ivar Dyrhaug og Bertine Zetlitz sin favoritt, selv om det var tidligere Idol-deltaker og Skal Vi Danse-vinner Eirik Søfteland som stakk av med flertallet av seernes stemmer.

Frida forteller i intervjuet før hennes framføring, at 60-tallet er et helt ypperlig tiår for henne der hun har hentet mye inspirasjon som artist. Hun har valgt seg Joni Mitchell, et personlig forbilde for Frida. Det er et modig valg med tanke på hvor stort spenn hennes stemme hadde. Akkurat Woodstock er et ekstra modig valg, da originalversjonen kun består av Joni akkompagnert av det karakteristiske Wurlitzer-orgelvampet som ligger under vokalen på den låta.

Woodstock fikser Frida fint. Hun holder seg tro mot originalen, og leverer en framføring Joni Mitchell verdig.

Som Frida selv sa etter framføringen:

 - Da har jeg gjort det.

Ingen blir stemt ut første kvelden, men det var allerede i kveld mulig å stemme på artistene. De stemmene får artistene med seg til neste episode.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.