Mannen ble første gang tatt like før klokken 09.00.

Ved 13.30-tiden meldte politiet at den samme mannen var tatt en gang til - også nå med promille.

Den første meldingen om mannens promillekjøring kom ved 10-tiden mandag.

Da meldte politiet følgende: "Bilfører i 60-årene kontrollert, blåste til over lovlig verdi på alkometer. Tatt blodprøve. Beslag av førerkort og sak opprettet."

Dette skjedde klokken 08.47.

Ved 13.30-tiden mandag meldte politiet følgende:

"Samme fører pågrepet på nytt, mistenkt for kjøring i beruset tilstand, samt kjøring uten gyldig førerkort. Kjøres politihuset i Hamar. Bilen taues inn.

- Juristen bestemte at vi hadde grunnlag for å inndra vedkommende bil etter at han var tatt to ganger samme dag.

Det sier operasjonsleder Atle B. von Obstfelder ved Innlandet politidistrikts hovedkontor i Hamar til HA.

- Hvor vanlig er det at dere inndrar bilen?

- Det er ikke vanlig. Men når vedkommende ikke slutter å kjøre etter et slikt tilfelle så må vi gjøre noe, sier operasjonslederen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.