Carlina Hitz, prosjektleder i Lund Gruppen Arrangement, som står bak Hamar Mart'n er strålende fornøyd med årets Mart'n. 

– Jeg synes denne flotte høsthelgen har vært helt fantastisk. Vi har hatt tusenvis av gjester strømmende til området hver eneste dag. Jeg gleder meg alltid til helgen i Hamar for en legger merke til at høsten er anmarsj. Vi gleder oss allerede til neste år for det har vært noen vakre dager på Hedmarken, sier hun. 

Julie Bergan lagde show fredag kveld, Petter Katastrofe og Innertier fyrte opp stemningen, mens boybandet Main Level fikk ungjentene til å hyle. 

– Jeg er veldig fornøyd med utstillere, underholdningen og spesielt alle som kom på besøk. Siden dette er et gratis arrangement er det vanskelig å vite nøyaktig hvor mange som var innom, men jeg tror det var mer gjester her i år enn i fjor. Hele familien har kommet på besøk og det virker som det har blitt en forøkning i familiene her, smiler Hitz, og legger til: 

– Det er en lang tradisjon med Hamar Mart'n og dette ble et veldig fint 60-årsjubileum. Hele familien samles. Vi ser besteforeldre, foreldre, barn, ungdom og firbeinte til og med. 


Les også
NYHET Se bildene fra åpningsdagen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.