God morgen og god onsdag. 

I dag ble det spasertur til jobb. Kaldt, men samtidig deilig. Spesielt med lyd på øret. Denne morgenen gikk det i første episode av NRKs podcast "To hvite menn" og intervju med Joshua French. Den er absolutt å anbefale.

Her på Hedmarken skjer det også ting og i dag kan vi by på meget variert og god meny:

* Hvordan er det egentlig å jobbe ute i sprengkulda som rår om dagen? Vår reporter Christian E. Bergheim tar tempen og lager en reportasje i løpet av dagen.

* Janne-saken og etterforskningen fortsetter. I dag har etterforskningsleder og politiadvokat André Lillehovde van der Eynden satt av en time til pressen. Hamar Arbeiderblad ønsker å stille flere spørsmål om saken som vi forhåpentligvis får svar på.

* Fra sportens verden kommer det også flere ting i dag. HamKam har sitt årsmøte i kveld på Briskeby. Vi sender Rune Steen Hansen for å dekke dette.

* I Boligparner Arena på Hamar vest spiller håndballjentene på Storhamar mot Molde i kveld. Kampen starter klokken 18.30 og vår reporter Bendik Eriksen er på plass.

* Fra kulturlivet kan vi friste med en anmeldelse: Hulbækmo & Jacobsen Familieorkester spiller i Røhnesalen 15. mars. HA anmelder albumet og gir deg historien om superbandet fra Tolga.

Før alt dette kan du fordype deg i noe av det vi allerede har lagt ut i morges:

Du kan lese et intervju med Patrick Thoresen om hans vurderinger av Storhamars sjanser til mestertittel her.

Vi har også laget en sak om været. Om all snøen som skal smelte og om flommen det kan medføre.

Og fra Brumunddal har vi lagt ut nyhetssaken om at Peppes Pizza ønsker å etablere restaurant.

I tillegg kommer det en masse annet stoff. Og skjer det noe stort så snur vi oss rundt!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.