Det ble en relativt travel natt for politiet. Her følger hva som er registrert fra Hedmarken.

Like før midnatt rykket politiet ut til et festlokale i Løten hvor mange ungdommer hadde samlet seg.

Politiet hadde på forhånd fått melding om slåssing, men det var rolig da politiet ankom. Festen ble forøvrig avsluttet ved politiets ankomst.

Kl. 23.41 kom det inn melding om slåsskamp ved et utested i Hamar. Ingen ble skadet. En mann ble utvist av Hamar sentrum ut natten.

Kl 01.55 ble en beruset mann innbragt til sentralarresten i Hamar etter at vedkommende hadde slått til to personer i Hamar sentrum.

Kl 02.19 stanset politiet en mann i 40-årene på E6 og siktet vedkommende for å ha kjørt med promille. Førerkortet ble beslaglagt.

Kl. 02.51 kom kom det inn melding om bråk fra en bensinstasjon i Hamar.. En mann i 40-årene havnet i arresten etter at han blant annet hadde kastet en halvannen liter flaske med brus i hodet på en annen kunde. Mannen ble sluppet fri søndag formiddag etter å ha vedtatt et forelegg på 5.000 kroner for ordensforstyrrelse.

Kl. 02.58 stanset politiet en mann i 30-årene på E6 i Hamar. Mannen hadde ikke gyldig førerkort. Han er siktet for ruspåvirket kjøring. Det ble også beslaglagt et mindre kvanta med narkotika. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.