Aps Rønnaug Bysveen var først ute med å signalisere støtte og sa at partiet hennes ville imøtekomme søknaden fra DNT om 50.000 kroner til naturperlen ved Rondanestien. Rådmannen hadde innstilt på avslag. Selv om hytta ligger i Ringsakerfjellet, er det mange stangesokninger som benytter seg av DNTs tilbud, sa Bysveen. Også gruppeleder i Sp, Aasa Gjestvang, viste til at DNT er en sterk merkevare, som ble bevist senest under NRKs Monsen-programmer.

Formannskapet diskuterte også reiselivssamarbeidet på Hedmarken. Hamarregionen Reiseliv går nå inn i Hamarregionen utvikling. Ringsaker gikk ut av reiselivssamarbeidet ved årsskiftet. Både ordfører Nils A. Røhne og gruppeleder Ap, Bjarne H. Christiansen pekte på at Stange tar ansvar. Ringsaker-ordfører Anita Ihle Steen sier til HA at de bevilget 150.000 kroner til DNTs hytte i Ringsaker-fjellet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.