Morten Pettersson i Stange Sentrumsforening synes oppslutningen om julegrantenningen og julegateåpningen var god.

Men neste år ønsker kremmerne i Stange sentrum mer blest rundt arrangementet:

FLYTTER TIL LØRDAG?

- Det ser ganske bra ut. Det er en viktig tradisjon, men vi ønsker å gjøre litt mer ut av arrangementet, sier Pettersson.

Både i Hamar og i Brumunddal er det knyttet flere aktiviteter til julegrantenninga på torget. Begge steder foregår arrangementet på lørdag.

Kanskje gjør Stange det samme neste år.

- Vi ser for oss at vi skal ha flere aktiviteter for ungene og da er lørdag best, sier han.

BRUKER MER PENGER

Sentrumsforeningen drøftet neste års aktiviteter fredag, og det er ønsker om å satse litt mer på julegrantenningen.

- Vi vil bruke mer penger, men vi må kommer mer tilbake til hva det blir, sier Pettersson.

Stangebygdenes musikkforening ledet fredagens julegrantenning med fakkeltog, dans, sang og ikke minst utdeling av gotteriposer til ungene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.