Tekst: 0-0 er det helt klart hjemmelaget som bør være mest misfornøyd med. Med fem poeng totalt er FCK nesten tvunget til å vinne den neste hjemmekampen mot Porto 22. november. Portos 1-0-seier over Brugge førte portugiserne opp til sju poeng.

Leicester avga sine første poeng, men topper med ti poeng og ligger svært godt an til avansement til åttedelsfinale. Laget har fortsatt ikke sluppet inn mål.
På overtid sto Kasper Schmeichel fram med en superredning på en heading fra Andreas Cornelius da Leicester trengte det som mest.
Før den tid, etter 69 minutters spill, trodde hjemmefansen i Parken at laget deres endelig skulle lykkes. Like etter at Benjamin Verbic hadde smelt ballen himmelhøyt over fra brukbart hold i det som kanskje var kampens største sjanse til da, var FCK på gang igjen.
Innbytter Youssef viste igjen friske takter på venstresiden, og til slutt fikk svensken Ludwig Augustinsson slått inn. Der dukket samme Verbic opp på ny, men Leicesters danske keeper fikk igjen avverget avslutningen fra to meter.
I perioder spilte FCK riktig så bra fotball. Uheldigvis for danskene hadde deres landsmann Schmeichel en god dag i engelskmennenes bur.

Best
FCK var det klart beste laget før pause også, spesielt var vertene gode de første 30 minuttene. Ståle Solbakkens menn spilte en intens og kraftfylt fotball, men uten at det strengt tatt ble så mange sjanser ut av det.
FCK søkte så ofte det lot seg gjøre å få ballen inn bak rommet til de relativt trege midtstopperne til Leicester, og ved ett tilfelle var tyskeren Robert Huth kanskje heldig som slapp med gult da han klippet ned FCKs kjappe Federico Santander på vei gjennom med fri bane til mål.
FCK-trener Solbakken var en fornøyd mann i intervjuet med Viasat.
– Vi hadde tre store sjanser i 2. omgang, og jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen. Dette lever. Vinner vi mot Porto, er vi i pole position foran den siste kampen, sa Solbakken.

Lyktes ikke

Leicester mislyktes i å vinne sin fjerde på rad. Atlético Madrid står igjen som eneste lag med full pott etter fire runder i mesterligaen i høst.

– Jeg synes at vi var best da vi bygde opp bakfra med lange angrep. Leicester var best da det var kontring etter kontring. Men vi skal huske på at de hadde null store sjanser. Jeg synes at vi har spilt fire gode kamper til nå i gruppespillet, og vi kan bli gode i den femte også, sa Solbakken.
I den andre kampen i gruppe G fikk Portos stortalent André Silva headet ballen via ryggen til en motstander og i mål åtte minutter før pause over Brugge. Dermed overtok laget 2.-plassen fra FCK. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.