Torsdag ettermiddag og kveld ble omtrent alt av nordgående trafikk på E6 vinket inn til kontroll ved Kolomoen rasteplass i Stange.

Kontrollen ble utført i samarbeid mellom politiet, politiets utlendingsenhet (PU), Tolletaten, Arbeidstilsynet og Statens vegvesen.

Dette ble resultatet:

Vegvesenet rapporterer at nærmere 2.300 biler ble registrert av den automatiske skiltscanneren.

498 førere ble sjekket for rus/promille. Én person mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Politiet har opprettet sak og beslaglagt førerkortet.

75 utenlandske statsborgere ble kontrollert, hvorav én ble pågrepet på grunn av arbeidskriminalitet.

I tillegg følger Arbeidstilsynet opp 14 ulike forhold som ble avdekket.

Kontrollørene skrev ut 30 kontrollsedler/mangellapper etter å ha funnet diverse feil på kjøretøyer.

Åtte biler ble avskiltet og ytterligere 10 fikk bruksforbud.

Det ble også én anmeldelse på grunn av manglende fartsskriver i tungbil, samt én anmeldelse for manglende løyve.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.