Rådmann Bjørn Gudbjørgsrud slutter etter påske for å bli ny rådmann i Sandefjord. Arbeidet med å finne hans etterfølger er i gang.

Formannskapet ga onsdag tilslutning til at ordfører Einar Busterud, varaordfører Knut Fangberget og opposisjonsleder Toril M. Nysæter tar plass i et tilsettingsråd.

De får fullmakt til å tildele rekrutteringsoppdraget til et eksternt firma. Den økonomiske rammen for oppdraget er 480.000 kroner. I første omgang skal tilsettingsrådet utforme en kravspesifikasjon over egenskaper og utfordringer stillingen krever.

Ordfører Einar Busterud tar sikte på å ha en ansettelse klar i mai. Det er kommunestyret som foretar ansettelsen.

I kommunestyremøtet 27. mars skal det konstitueres en fungerende rådmann inntil ny rådmann er på plass.

Les også
NYHET - Nå må vi ut og skaffe en erstatter, sier Einar Busterud.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.