Mange hadde det veldig travelt på fredag kveld, og nesten like mange hadde det travelt søndag kveld. Det er bare det at UP stod der og målte farten.

De jobbet godt, UP, under en kontroll på riksveg 3 ved Brynsåsen/Ådalsbruk fredag kveld.

I løpet av kontrollen ble det delt ut hele 42 forenklede forelegg i kontrollen. I tillegg var det tre som mistet lappen.

Den høyeste målte hastigheten var på 121 km/t. Samtlige forelegg var brudd på fartsgrensen.

Operasjonsleder Bård Einar Hoft i Innlandet politidistrikt, sier til HA at de er spesielt oppmerksomme på dager som sankthans og at de har brukt flere patruljebiler i kontrollen.

Mange var det også som tråkket altfor hardt på gassen hjem fra helgeturen søndag kveld. UP hadde ikke tatt fri, og ved Trønnes i Stor-Elvdal fulgte de trafikken. I ei 60-sone var det hele 23 bilførere som fikk utstedt hver sin fartsbot, en fikk bot for å ha brukt mobiltelefonen under kjøring, og en fikk bot for farlig forbikjøring.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.