To menn tidlig i 30-åra ble pågrepet i Gjøvik klokken 23:25. De er mistenkt for trusler om ran av en 17 år gammel gutt. De pågrepede skal ha truet gutten med bruk av hund.

Én person ble bortvist fra et utested i Lillehammer klokken 00:36, da politiets patrulje ga vedkommende forelegg om å forlate stedet.

Sak ble opprettet mot en sjåfør i Tynset klokken 01:47, da det var mistanke om promillekjøring.

I Gausal rykket politiet ut til et arrangement klokken 01:56, og sørget for ro.

I Lillehammer ble en person bragt inn i arresten klokken 02:10 for å ha "forstyrret den alm fred og orden".

En patrulje rykket ut til et utested i Gjøvik hvor det var meldt om slossing klokken 02:25. Patruljen roet gemyttene.

I Elverum ble en beruset, mindreårig jente overlatt til foresatte av politiet. Jenta skal ha vært "vanskelig".

02:55 var politiet på plass på et utested i Gjøvik. Det var meldt om ordensforstyrrelse. De involverte fikk sin personalia notert.

Klokken 02:57 ble en bilfører i Fagernes anmeldt for kjøring i beruset tilstad. Vedkommende var involvert i et trafikkuhell med en annen bil, som resulterte i materielle skader. Ingen personer ble skadet, men vedkommende ble fratatt førerkortet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.