På Storhamar i Hamar kl 23:13 fikk politiet meldinger om en fest som var gått over styr. Politiet rykket ut etter klager fra naboer, men en foresatt kom de i forkjøpet og festen ble avsluttet.

På Hamar vest kl 23:28 fikk politiet lignende meldinger, med høyt støynivå og bråk på en privatadresse. Festen var i oppløsning da politiet ankom.

Klokken 00:23 ble det meldt om "amper" stemning på en restaurant i Hamar. Politiet var til stede, og stemningen roet seg.

På Tangen båthavn i Stange klokken 00:30 ble det også meldt om bråk og støy. Årsaken var en privat fest, og den ble avsluttet like etter at politiet ankom.

I Ottestad i Stange falt en beruset mann i 60-årene og slo hodet i asfalten. Politiet kjørte vedkommende til legevakta.

I Kongsvinger sentrum klokken 00:51 forsøkte en jente å komme seg inn på et utested med falsk legitimasjon. Jenta klarte å stikke av før politiets ankomst, men kom senere tilbake. Det skal ha dreid seg om en misforståelse mellom en dørvakt og jenta, og det blir ingen politisak.

I Hamar sentrum klokken 01:15 ble det gitt muntlig pålegg om å dempe støyen fra en privatadresse.

Flinke konsertgjengere

I forbindelse med Toto og Returns konsert på TJuvholmen, skriver politiet at det ikke har blitt meldt inn om noen klager eller ordensforstyrrelser. Dette ser de seg fornøyde med. 

Det ble derimot klokken 02:07 meldt om bråk og støy fra en bobil på Tjuvholmen. Politiet ankom stedet og ga pålegg om demping av musikk.

Noe senere, klokken 02:53 ble det meldt om støy fra en båt på stedet. Skipperen ble gitt pålegg om å dempe musikken.

I Kongsvinger sentrum klokken 02:10 ble det også gitt pålegg om lavere lydnivå etter støy fra en privatfest.

- Oppfør dere som voksne mennesker

I Hamar sentrum klokken 02:18 rykket politiet ut til en fastfood-restaurant, da flere gjester angivelig skal ha nektet å forlate stedet. En beruset mann i midten av 20-årene ble bortvist, og resten fikk en anmodning om å oppføre seg som voksne mennesker.

Politiet rykket ut til et utested i Lillehammer klokken 02:45. Det var meldt om en kranglete gjest på stedet, og en ung mann i slutten av tenårene ble bortvist.

Minutter senere, klokken 02:52 ble det meldt om slossing på Lilletorget i Lillehammer. Partene hadde gått hver sin veg før politiets ankomst.

Omtrent på samme tidspunkt, 02:46, ble en fest på en privatadresse i Lillehammer øst avsluttet av politiet.

Klokken 03:01 ble det meldt om aggressive stemning utenfor et utested i Hamar sentrum. Politiet var på stedet, og fire menn i 20-årene ble bortvist.

I Hamar sentrum ankom politiet et utested klokken 03:25, da en gjest fikk mindre skader etter å ha fått et ølglass i hodet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.