En rekke nybakte Lotto-millionærer holdt på å sette julemiddagen i halsen da de fikk en telefon fra Hamar julaften. Det var riktignok ikke alle vinnerne som fikk med seg at de hadde vært ekstra heldige med «gavene» på julaften. Sju av dem tok nemlig ikke telefonen da Norsk Tipping ringte, skriver Adresseavisen.

Superlotto er en ekstratrekning som gjøres minst to ganer i året. Det selges ingen kuponger til denne trekningen, men premiene fordeles blant alle som har spilt vanlig lotto siden forrige supertrekning. Potten denne gangen var på rundt 40 millioner kroner.

En av dem som kunne innkassere en ekstra julegave, er Ove Ernstsen Nymoen (32) fra Hamar. Han vant sammen med sin jevngamle bror.

– Vi har levert den samme rekka i fem år og har vært så nære lenge. Endelig gikk det, forteller hamarsingen til Norsk Tipping.

Han feiret jul på Sjusjøen.

– Det var litt morsomt her nå. Ungene har først fått åpnet gaver, og så ringte du. Jeg pleier egentlig ikke ta telefonen når det er ukjent nummer, men jeg tenkte at det måtte være noe spesielt siden det er julaften. Dette var utrolig moro. Nå må jeg bare få ringt broren min, fortalte den glade 32-åringen da han ble oppringt av Norsk Tipping

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.