Det er over et år siden HA skrev om at Hamar Sportsbar har søkt om ny skjenkebevilling som også skal omfatte nabolokalet hvor Sko Texnæs hadde forretning i en årrekke.

Nå er utvidelsen et faktum.

Eller i prinsippet er det et helt nytt utested Morten Melby startet opp fredag denne uken.

Dette blir navnet

Navnet er No 41 og har felles inngang med Hamar Sportsbar som blir som tidligere. Sportsbaren ligger helt innerst i lokalene.

- Det er to forskjellige avdelinger, sier Melby.

På det nye utestedet skal  satse på servering av drikke og enkel fingermat, og stedet er helt blottet for TV-skjermer som viser sport slik man har lengst inne i lokalet hvor sportsbaren ligger.

- Det skal være et trivelig sted hvor man får servert god mat og god drikke, sier han.

85 sitteplasser og uteservering

Stedet har 85 sitteplasser inne og gjør at lokalene tilsammen med Sportsbaren har blitt mer enn fordoblet.

Ute langs Østre Torg har Melby satt opp en ny uteservering.

Stedet hadde sin offisielle åpning fredag, og Melby karakteriserer besøkstallene som "helt greie".

- Det kom veldig mange trivelige folk, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.