Danske Ekstrabladet skriver på sin nettutgave at mannen ble framstilt for Københavns dommervagt onsdag, og at han er varetektsfengslet i 13 dager.

Les også: To tilknyttet Hells Angels pågrepet

Den danske domstolen mener det er grunn til å mistenke mannen for volden mot Semou, på bakgrunn av det som har kommet fram i Hamar-politiets etterforsking.

Rettsmøtet i København gikk for lukkede dører.

24-åringens forsvarer Finn Bachmann sier til Ekstrabladet at hans klient nekter skyld.

Advokaten ønsker ikke å kommentere mannens tilknytning til Hells Angels, men sier til den danske avisen at klubben ikke er nevnt i siktelsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.