- Jeg liker ikke å kjøpe ny telefon hvert år. Denne har jeg hatt i cirka fem år.

Det sier Kristoffer Gjerde (23) til HA - samme kveld som han på et ekstraordinært årsmøte ble valgt til ny styreleder for MDG Hamar.

Historien om mobiltelefonen kom fram da HA ha han få tatt et bilde av seg selv slik at vi kunne vise leser.

STYRET TRAKK SEG

Han kommer fra Bergen og har bodd et halvt år i Hamar der han studerer samfunnskunnskap.

HA har flere ganger skrevet om til dels dramatisk bråk i MDG Hamar. Det toppet seg da hele styret trakk seg - angivelig mye godt på grunn av samarbeidsproblemer med kommunestyremedlem Kathrine Aalstad.

LES SAKEN HER.

- Nå trenger vi å se framover. Jeg har fått med meg det som har skjedd i Hamar, sier nyvalgt styreleder Gjerde og understreker:

- Nå må vi jobbe mot valgkampen.

UNG MED ERFARING

- Hvorfor ville du bli ny leder?

- Fordi det er en fin erfaring å ha med seg - i tillegg til at jeg har litt erfaring blant annet fra fylkesstyret i MDG der jeg er sekretær. Jeg tror at jeg har kompetanse til å bidra, sier han.

Det skal velges nytt styre på ordinært årsmøte den 9. mars - det skjer i god tid til landsmøtet som avholdes på Lillehammer.

Resten av styret som ble valgt tirsdag ser slik ut:

Kristin Stavnem.
Anne Ellefsen.
Jasper Kroon.
Karianne Aam.

Les også
NYHET Hele styret trekker seg i protest mot profilerte Katrine Aalstad.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.