I romjula gikk politiets operasjonsleder ut i HA og roste alle som hadde bidratt til god og trivelig stemning på byen.

Etter i natt blir det garantert ingen ros.

Allerede ved 21.50-tiden startet bråket da en mann i 40-årene i Brumunddal ble anmeldt for kroppskrenkelse etter å ha dyttet en annen mann flere ganger mot en vegg.

Kort tid senere rykket nødetatene ut til brann i en papirsøppeldunk ved Hanstad skole i Elverum. Politiet mistenker at brannen var påtent.

Noen minutter inn i det nye året ble to personer pågrepet i Lillehammer sentrum. Ved to ulike anledninger skal de to ha slått og skallet vektere.

Omtrent samtidig ble en beruset og sint mann pågrepet ved Søbakken i Elverum etter å ha vært aggressiv og blant annet dyttet et barn.

Klokken 00.13 pågrep politiet en mann ved Fastland i Gjøvik. Bakgrunnen var at mannen både var i besittelse av narkotika og ifølge politiet hadde utøvd "uforsvarlig bruk av fyrverkeri mot andre personer".

01.18 ble to gutter i slutten av tenårene bortvist fra Skitorget i Trysil etter å ha laget bråk og blitt avvist ved et utested. En halvtime senere ble en tredje gutt i tenårene anmeldt for å ha kastet fyrverkeri på andre personer.

Like før klokken 03 rykket politiet ut til to damer som sloss i Gjøvik. Den ene kvinnen ble kjørt til arresten i Hamar. Hun anmeldes også for vold mot politiet etter å ha bitt en av tjenestemennene.

Også i Hafjell, Øyer og på Bjorli meldes det om stygge voldsepisoder i natt.

Nattens siste episode skjedde like før klokken 05 i Elverum. To gutter i tenårene havnet i slåsskamp, og politiet ga den ene gutten pålegg om å holde seg unna Elverum sentrum fram til midt på dagen 1. nyttårsdag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.