Hedmarks SV-dronning, Karin Andersen, har som ventet førsteplassen på forslaget til stortingsliste for Hedmark  SV.

På forslaget, som nominasjonskomiteen presenterte torsdag, er Sigurd Arnekleiv Bækkelund fra Hamar plassert på andreplassen.

- Han har rukket å markere seg i politikken som tidligere fylkesleder i Sosialistisk ungdom (SU) i Hedmark, sier Marit Nyhuus (60) på vegne av nominasjonskomiteen til HA.

RENDALEN OG NORD-ODAL

Etter de to hamarsingene på første og andreplass følger Karin Wiik (51) fra Rendalen.

På fjerdeplassen foreslås Gunnar Nygård (63) fra Nord-Odal.

På femteplassen foreslås Hedmark SVs fylkesleder, Hilde Mari Bjørke (25) fra Løten.

 GOD SPREDNING

- Vi synes at vi har fått en godt sammensatt liste, med både kjønn, alder og geografi rimelig fordelt både på de øverste plassene og videre nedover lista, sier nominasjonskomiteens leder, Marit Nyhuus.

Hun understreker at dette er nominasjonskomiteens første forslag som nå skal ut på høring hos lokallaga.

Høringsfrist er 21. oktober. 3. november sender komiteen ut sitt siste forslag, og endelig vedtak gjøres i nominasjonsmøtet 3. desember.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.