Mjøsas nyeste tilbud - Mjøscharter - er brukt av 1.899 personer i løpet av sommeren. 

Destinasjonsservice AS, som eier og drifter av Mjøsas nyeste tilskudd melder om godt besøk og et tilbud og oppslutning i full utvikling.

- Dette er tydeligvis bare starten», sier Espen Bjørkheim, gründer og daglig leder i Destinasjonsservice i en pressemelding.

- Vi har hatt en 25 prosent oppslutning i forhold til pendlertilbudet, noe vi så langt synes er veldig bra.  I tillegg har altså mer enn 700 passasjerer benyttet Mjøscharter, for å komme seg rundt til alt fra Klatreparken, Helgøya, Atlungstad, Skafferiet, Kapp, Viken II, Gjøvik og Hamar – i helger og fellesferien» sier en tydelig fornøyd Bjørkheim.

Reiselivssjefene Merethe Sandum og Arne-Jørgen Skurdal i henholdsvis Hamarregionen Reiseliv og Gjøvikregionen Hadeland Ringerike Reiseliv, synes tallene er fantastiske.

- I forbindelse med storsatsningen NRK Sommeråpent og «Skibladner minutt for minutt» var vi helt omforent om at vi trengte og ville støtte oppunder et transportalternativ på Mjøsa. Det angrer vi ikke på», sier de to samstemt. «Dette er bare starten. Både opplendingen og hedmarkingen trenger litt tid, det er en kjensgjerning», repliserer Espen Bjørkheim.

Destinasjonsservice har i tillegg til de snaut 1.900 som har brukt Mjøscharter, også hatt med mer enn 1.800 mennesker på RIB-båter i sommer. 3.700 Mjøsturister totalt i tillegg til Skibladner, sier sitt.

- Da jeg i tillegg hører om arbeidsgivere som takker for at de har fått ansatte som er ekstra blide og fornøyd når de kommer på jobb om morgenen, da varmer det ekstra» , sier Espen Bjørkheim i Destinasjonsservice.  


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00