HAMAR: Klokken 01.08 be en mannmidt i 30-årene bortvist fra sentrum av politiet, etter å vært i klammeri med dørvakter på et utested.

HER ER SISTE NYTT FRA POLITIET: Ber om tips etter tyveri fra anleggsmaskiner på Hedmarken natt til søndag.

HAMAR: Klokken 00.36 - også det natt til søndag - ble en kvinnelig bilist stoppet på Alu i Hamar. Hun mistenkes for promillekjøring. Kvinnen ble kjørt til Hamar politistasjon for sikring av bevis. Kvinnen blir anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt.

TOTEN: Ved 01.-tiden natt til søndag oppsto det brann i en bil på Toten. Bilen ble utbrent. Ingen personer kom til skade.

GJØVIK: Klokken 00.20 ble en mann i slutten av 20-årene bortvist fra sentrum, etter å ha vært i klammeri med vakter på et utested.

ELVERUM: Like før midnatt oppsto det brann i en bil på Militærvegen i Elverum. Brannen startet i motorrommet. Ingen personer ble skadd.

HAMAR/ELVERUM: Ved 20-tiden lørdag kveld ble en bil som var stjålet i Elverum gjenfunnet i Hamar. Politiet pågrep og arresterte en mann i 30-årene. Bilen var en blå Audi A4.

LILLEHAMMER: Klokken 03.35 natt til søndag ble en mann i slutten av 30-årene stoppet av politiet på Lillehammer. Vedkommende mistenkes for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Førerkortet ble beslaglagt og mannen anmeldes.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00