Septembertallene viser at Hedmark fortsatt har en lav ledighet.

Ved utgangen av måneden var 1.796 personer helt ledige. Det utgjør 1,8 prosent av arbeidsstokken.

Det samme tallet for hele landet er 2,5 prosent.

– Ledigheten i Hedmark var dermed 10 prosent lavere enn i samme måned i fjor, sier fylkesdirektør Bjørn Lien i en pressemelding.

Lav ledighet i kommunene på Hedmarken

Fire av de fem store kommunene i fylket hadde en ledighet som var lavere enn 2,0 prosent. Av disse var det bare Kongsvinger som lå over dette.

– Denne måneden var ledigheten i alle de fire kommunene på Hedmarken 1,8 prosent eller lavere. Aller lavest var ledigheten i Ringsaker og Løten med 1,5 prosent. At ledigheten er lav i de store kommunene, bidrar sterkt til at den totale ledigheten i fylket blir lav, påpeker Lien.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.