EiendomsMegler 1 Hedmark Eiendom er inne på topplisten i kategorien 50-199 medarbeidere.

Det er sjette gang EiendomsMegler 1 Hedmark Eiendom AS deltar i undersøkelsen, og de har vært på topplisten over de beste arbeidsplassene i landet tre ganger tidligere også.

HER er en HA-ARTIKKEL om fjorårets kåring.

– Vi er meget stolte av at vi nok en gang er kåret til en av Norges beste arbeidsplasser. Et av våre strategiske mål er å være en av Norges beste arbeidsplasser. Målet er bli blant de fem beste i løpet av to år. Vi mener dette er viktig for å beholde og rekruttere de mest attraktive arbeidstakerne. Vi ser nå at turnoveren er meget lav og at vi har svært dyktige og attraktive søkere på våre ledige stillinger. Det er en sterk sammenheng mellom lønnsomhet, fornøyde medarbeidere og fornøyde kunder. Selskapet har på seks år doblet sin størrelse både i omsetning og antall ansatte. Dette ville ikke vært mulig uten en sterk organisasjon og et godt og velfungerende arbeidsmiljø, sier Magnus Aasen, administrerende direktør for EiendomsMegler 1 Hedmark Eiendom AS.

Selve kåringen fant sted i går (19. mars) på Samfunnshallen i Oslo.

FAKTA OM FIRMAET

EiendomsMegler 1 Hedmark Eiendom AS er et heleid datterselskap av SpareBank1 Østlandet og en del av EiendomsMegler 1-alliansen, som er Norges største eiendomsmegler.

Selskapet er markedsleder på eiendomsmegling i Innlandet.

Organisasjonen består av 70 ansatte og fordelt på 11 kontorer, beliggende i alle store byer og tettsteder i Hedmark, samt et kontor i Nes i Akershus og på Gjøvik i Oppland.

Selskapet omsatte 2007 eiendommer i 2018. Omsetningene utgjør ca. 32 % av alle fritt omsatte eiendommer markedsområdet.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00