Hurra!

Mens vi i forrige uke kunne melde om ganske middels vær og temperaturer, har værgudene åpenbart vist litt ekstra godvilje før den store feiringen:

Nå viser nemlig meteorologenes langtidsvarsel på YR.no 18-19 grader flere steder på Hedmarken førstkommende fredag.

I fjellet blir det noe kjøligere, men på Sjusjøen er det likevel meldt svært behagelige 16 grader.

I skrivende stund kan vi vente oss lettskyet 17. mai-vær i hele vårt distrikt.

Været ser ut til å bli gradvis penere utover dagen, med stadig mer sol på ettermiddagen og kvelden.

De neste ni dagene er det ikke meldt nedbør. Mandag formiddag viser langtidsvarselet nokså beskjedne null millimeter.

Vindstyrken er ventet å befinne seg mellom én og tre-fire sekundmeter, noe som i praksis vil oppfattes som ganske så vindstille.

LES OGSÅ: Slik blir 17. mai-festen i Hamar

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.