Statens vegvesen er ikke fornøyd med resultatet:

- Dessverre måtte 6 personer «premieres» med 1500.- kroner i gebyr for manglende bruk av bilbelte. Dette etter at ikke flere enn 387 var blitt observert gjennom kikkert. Vi hadde forventet et adskillig bedre fokus på bruk av bilbelte, selv om noe av kontrollene i Stange ble avholdt i nærheten av sentrum.

Det skriver fagleder Arne Skybak i Statens Vegvesen i en epost til media torsdag kveld.

Han skriver videre:

- Det ble i kontrollene også nedlagt forbud mot videre kjøring grunnet følgende forhold:

  • 1 for manglende sikt,
  • 3 for begjært kjøretøy
  • 2 fikk av disse fikk inndratt kjennemerkene på grunn av manglende eu-kontroll og forsikring
  • 7 pålegg om utbedring av tekniske mangler, for det meste
    lysmangler men også skarpe karrosserikanter på grunn av rustskader

 

Totalt 28 kjøretøy ble stanset i kontrollene.Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.