Tre biler var involvert i ulykken som skjedde ved 15.45-tiden fredag.

- Politiet er akkurat nå i ferd med å få et overblikk over situasjonen. Vi mener at det startet med en påkjørsel bakfra og at tre biler er involvert.

Det sa operasjonsleder Sidsel Svarstad ved Innlandet Politidistrikts sentral i Hamar til HA klokken 15.55.

Klokken 16.09 ble E6 stengt en kort periode for bilberging.

Klokken 16.25 meldte politiet følgende:

To biler er berget fra E6 og E6 åpnes for trafikk en kort periode. 

E6 blir stengt igjen for berging av den tredje bilen.

- Nå går trafikken som normalt over Midstranda i Hamar, sa operasjonsleder Trond Sulen hos politiet klokken 17.25.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.