God morgen og god fredag - min første dag på jobb på over én uke. Slik er livet som turnusarbeider.

Hva har vi så på menyen i dag?

Fredager betyr et par faste ting: Fredagsquizen og matanmeldelsen. Denne gangen har vi dratt på Låven Bar.

HA kommer i dag med en større sak om hjelpemiddelsentralen i Hamar. Vi har vært med ut på oppdrag og kan i ord og bilder skildre en travel hverdag.

 Sporten kommer med oppfølging på torsdagens hockeykamp mot Vestlandets helter.

 Birkebeinerspelet har premiere i Mesnali i kveld. HA kommer med masse bilder og omtale.

 Kulturredaksjonen antyder også en nyhet om nye artister til årets AnJazz. Heller ikke her kan vi love noe, men vi gjør så godt vi kan.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.