God morgen og god fredag. Det er mye nervøs tripping for undertegnede for tiden. Grunnen til det er mitt kjære Viking som spiller sin viktigste kamp på 30 år kommende søndag. Slå vi dem blir det eliteseriespill neste sesong.

Akkurat dette må du nok besøke alternative nettsteder for å lese mer om, men også her har vi et fotballag som lader opp til sin siste kamp for sesongen mot Ull/Kisa.

Vi kommer med en rapport fra laget og kanskje blir det også en sak om utviklingen i trenerjakten.

Klubben jakter som kjent den svenske profilen Magnus Pehrsson. I denne kommentaren kan du forresten lese hvorfor HAs sportsredaktør Rune Steen Hansen mener svensken kan ende opp i HamKam.

HAs sportsreporter Arve Hovelstuen Blystad setter seg i morges på flyet til Ungarn sammen med håndballjentene til Storhamar som skal spille europacupkamp mot Erd. I løpet av dagen kommer det en rapport fra Ungarn fra godeste Blystad.

Fredag betyr matanmeldelse her i HA og denne uken har våre anmeldere besøkt Matfatet i Brumunddal.

Vi følger opp Janne-saken og i dag kan du lese om våpenet politiet mener ble brukt. Vi følger opp saken om barnehagekluss i Stange og HAs krimreporter kommer med en kommentar om politiets bruk av ressurser når det gjelder narkotikabekjempelse. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00