God morgen og god fredag. Det er mye nervøs tripping for undertegnede for tiden. Grunnen til det er mitt kjære Viking som spiller sin viktigste kamp på 30 år kommende søndag. Slå vi dem blir det eliteseriespill neste sesong.

Akkurat dette må du nok besøke alternative nettsteder for å lese mer om, men også her har vi et fotballag som lader opp til sin siste kamp for sesongen mot Ull/Kisa.

Vi kommer med en rapport fra laget og kanskje blir det også en sak om utviklingen i trenerjakten.

Klubben jakter som kjent den svenske profilen Magnus Pehrsson. I denne kommentaren kan du forresten lese hvorfor HAs sportsredaktør Rune Steen Hansen mener svensken kan ende opp i HamKam.

HAs sportsreporter Arve Hovelstuen Blystad setter seg i morges på flyet til Ungarn sammen med håndballjentene til Storhamar som skal spille europacupkamp mot Erd. I løpet av dagen kommer det en rapport fra Ungarn fra godeste Blystad.

Fredag betyr matanmeldelse her i HA og denne uken har våre anmeldere besøkt Matfatet i Brumunddal.

Vi følger opp Janne-saken og i dag kan du lese om våpenet politiet mener ble brukt. Vi følger opp saken om barnehagekluss i Stange og HAs krimreporter kommer med en kommentar om politiets bruk av ressurser når det gjelder narkotikabekjempelse. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.