Gjennom helgen har Utrykningspolitiet blant annet hatt trafikkovervåking på strekningen Alvdal-Koppang.

Resultatet av fartskontrollen ble 44 forenklede forelegg, ti anmeldelser med førerkortbeslag og to anmeldelser uten beslag.

Høyeste hastighet ble målt til 132 km/t i en 80-sone.

Også i Alvdal sentrum ble det søndag ettermiddag gjennomført kontroll.

Her endte det med 13 forenklede forelegg, to anmeldelser med førerkortbeslag, samt ett gebyr for manglende bilbeltebruk. Høyeste hastighet var 79 km/t i 50-sonen.

Også lenger vest – på E6 ved Dovre – har UP vært til stede. Dette ble resultatet:

12 forenklede forelegg grunnet høy fart. To førere ble anmeldt og fikk hvert sitt førerkort beslaglagt. Høyeste hastighet var 89 km/t i 60-sonen.

I tillegg ble det skrevet ut to forenklede forelegg etter bruk av håndholdt mobiltelefon.

LES OGSÅ: Kajakkpadler i nød viste seg å være noe helt annet ...

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.