I en pressemelding skriver politiet det slik onsdag formiddag:

I 2017 nådde Innlandet politidistrikt tidsmålene i de tre tetthetskategoriene som politidistriktet bruker for å måle egen responstid.

For steder med over 20.000 innbyggere er kravet at utrykninger skal ta under 15 minutter i 80 prosent av oppdragene.

I 2017 brukte Innlandet politidistrikt i snitt 11,23 minutter i denne tetthetskategorien.

2.000 til 20.000 INNBYGGERE

For steder med mellom 2.000 og 19.999 innbyggere er kravet 20 minutter, og gjennomsnittlig tidsbruk var 15,07 minutter.

I den siste kategorien, steder med inntil 2.000 innbyggere, var målet 35 minutter. Gjennomsnittlig tidsbruk var her på 33,58 minutter.

- Det er et kontinuerlig fokus på responstid, og det fokuset vil fortsette, sier visepolitimester i Innlandet politidistrikt, Arne Hammersmark.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.