– Alle som var til stede da brannen startet, er gjort rede for, sier operasjonsleder Dyre Antonsen i Innlandet politidistrikt til NTB.

Den første meldingen om brannen kom like etter klokken 22 tirsdag kveld.

Per Morten Hektoen, daglig leder i PTH AS, den største eieren av Savalen Appartementshotell, sier til Østlendingen at han er glad liv ikke gikk tapt i brannen.

Han anslår at ti-tolv personer var i bygningen da brannen startet, men at alle disse reddet seg helskinnet ut.

– Dette er et bygg fra 1989, forteller han, og det har vært en viktig del av Savalens historie – beliggende like ved skøytebanen som en gang var blant verdens raskeste utendørsbaner.

Brannen startet trolig inne i en av leilighetene, mener Hektoen. (©NTB)


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.