Eidsiva Energi klarer dermed å holde skjemaet som tilsier betydelig kutt i arbeidsstokk og andre utgifter uten å måtte gå til oppsigelser.

HA har tidligere skrevet at selskapet ville iverksette flere tiltak for å kutte kostnader. I tillegg til de som går av med det Eidsiva kaller servicepensjon - folk i alderen 62 til 67 - så kommer avgang ved ordinær pensjon. De om lag 100 som har takket ja til gavepensjon er ute av selskakapet i 2016 og 2017.

- Eidsiva har hatt en gjennomgang av hele virksomheten og ligger an til å nå målet om en resultatforbedring på 165 millioner kroner før skatt fra og med 2018. Reduserte personalkostnader står for cirka . halvparten av resultatforbedringen. Resten er andre effektiviserings- og forbedringstiltak inklusiv digitalisering, sier Ragnhild Børresen Abrante (49) som er fagansvarlig for kommunikasjon på nett/produksjon.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.