Det sier Bjarne H. Christiansen, Aps gruppeleder i kommunestyret. Han presiserer at Stange har gode ordninger for frivilligheten og det vil kommunen sørge for å framover også.

– Derfor vil vi være beredt til å vurdere vilkårene for halleie ved Ottestadhallen og Stangehallen foran høstens budsjettbehandling. Til alle lag og foreninger i Stange kommune vil jeg si at dere bruker alle kommunens skoleanlegg gratis, når det er snakk om vanlige ukentlige aktiviteter. Det gjelder også alle idrettslagene i kommunen, på linje med andre lag og foreninger. Når det av og til er snakk om spesielle arrangementer, som for eksempel inkluderer inngangspenger for publikum, tas det naturligvis vanlige leiepriser, sier Christiansen.

Bygdelistas Arild Olsen er også beredt til å diskutere leiepriser for idretten og organisasjonslivet.

– Som politiker føler jeg meg forpliktet til å være med og bygge opp under fysisk aktivitet og helse for barn og ungdom, ja alle kommunens innbyggere. Vilkår som breddeidretten kan leve med er viktig også i folkehelseperspektiv. Vi trenger fysisk, aktive, unge innbyggere i hele Stange, avslutter Arild Olsen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00