Det var litt før klokka 01.00 at en lastebil og en personbil kolliderte på E6 i Åkersvika utenfor Hamar. Det var én person i hver bil. 

– Føreren av personbilen ble erklært omkommet på stedet. Føreren av lastebilen er fysisk uskadd, men blir ivaretatt av helsevesenet, sier operasjonsleder Terese Hoff Bylterud hos politiet.

- Vi har snakket med vitner til ulykken i løpet av natta for å prøve å få klarhet i hendelsesforløpet, men foreløpig vet vi ikke eksakt hvordan kollisjonen har skjedd, forteller Bylterud.

- Vi etterforsker hendelesforløpet for fullt, men det var nok ta litt tid før vi vi noe eksakt, legger hun til.

Føreren av lastebilen får støtte fra lastebileierforbundets ordning, Kollegahjelpen.

E6 har vært sperret på ulykkesstedet i natt, men litt før klokka 07.00 ble E6 åpnet for normal trafikk. 

Stasjonssjef Bjørn Lier ved Hamar politistasjon sier til HA ved 13.30-tiden fredag at lastebilsjåføren er avhørt, men at det fortsatt gjenstår avhør av andre vitner. Lier sier politiet har måttet ha fokus på å ivareta de involverte.

- Per nå har vi ingen klar årsak til ulykken, sier Lier til HA.

- Opplysninger politiet har fått i løpet av dagen har går ut på at personbilen har kommet over i motgående kjøreretning, sier Lier til HA fredag ettermiddag.

Vi oppdaterer!Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.