Vegtrafikksentralen melder at Rv. 25 mellom Elverum og Trysil er delvis stengt ved Midtskogberget på grunn av flere vogntog og personbiler som har problemer på vinterføret.

Her er siste nytt fra vegtrafikksentralen ved 11-tiden:

– Rv. 25 mellom Elverum og Trysil i Hedmark ved Midtskogberget: Vegen vil bli stengt i perioder på inntil 30 minutter på grunn av berging av to lastebiler og en buss. Bergingen er forventet å ta inntil tre timer.

LES OGSÅ: – Umulig å kjøre med sommerdekk nå

Ved 08:30-tiden meldte politiet dette:

– Store trafikale utfordringer. Vogntog har sakset og flere personbiler har kjørt i grøfta. Ikke meldt om personskader. Politi og bergingsbil på veg. Snø og glatt vegbane, kjør forsiktig!

LES OGSÅ: Endeløse køer etter lastebilsmell på Bergshøgda

Like før klokken 10 var det også trøbbel ved Flishøgda:

– Meldt om store trafikale utfordringer, Biler og vogntog sperrer i henholdsvis nord- sørgående løp. Kjør forsiktig, skrev Innlandet politidistrikt.

Har du tips eller bilder fra trafikken? Send bilder direkte til tips@h-a.no!

LES OGSÅ: Vegvesenet advarer mot sommerdekk flere steder i Hedmark

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.