Historien om Jesperpus fra Løten er en helt unik historie.

Katten med sine menneskelige fakter er med på det meste, blant annet skitur. Vår video om Jesperpus i skiløypa er sett av flere titalls tusen.

Katten har også kommet med sin egen biografi og har blitt kåret til det 59. mest betydningsfulle dyret i verden av Time Magazine.

Jesperpus er også populær i hele verden og har nå over 100.000 følgere i sosiale medier.

For enkelte betyr åpenbart Jesperpus veldig mye.

For i vår nyeste video av katten, forteller matmor Aina Stormo at flere syke personer har ytret ønske om å få treffe Jesperpus.

- Folk som er alvorlig syk, som vi har besøkt. Vi har vært på kreftavdelingen med Jesper og vært på besøk hos folk som har det som siste ønske, sier hun i videoen.

- Det er jo veldig rørende. At han får fylle sånne folks ønsker. Jesper er helt annerledes som katt i en sånn situasjon. Han senser at det er ting. Da føler man at det betyr noe, sier hun videre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.