Lørdag formiddag tok ulvesaken fyr i årsmøtet i Hedmark Arbeiderparti.

Ikke uventet kom det forslag fra flere delegasjoner på at ulvesona skal oppheves og ulveforliket på Stortinget må gjennomføres med uttak av ulv slik rovviltnemndene foreslo før jul. Og som regjeringen sa nei til.

- TULLPRAT

Flere av delegatene fra Trysil Arbeiderparti har gått knallgardt ut på årsmøtet.

En av dem er Gry Vanja Eriksen.

- Jeg er skuffet over partivenner som er usolidariske i ulvesaken.

Det er tullprat å hevde at ulven er ufarlig. Vi som bor i Trysil føler at vi lever i et ulvereservat. Vi vil ha frihet, likhet og solidaritet. Opphev ulvesona nå, tordnet hun fra talerstolen.

INN MED MØDRENE

Turid Backe-Viken fra Trysil ba partifellene legge merke til endringene:

- Før var det skjeggete karer med snusleppe og kamuflasjedress som ville skyte ulv. Nå er det småbarnsmødrene som står opp mot ulvepolitikken. Det må det lyttes til.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.