- Nå har vi nådd et mål til. Kampen er snart slutt, mener Øystein Krogsrud. Han er en av dem som har stått sterkest på barrikadene for øst-alternativet.

- Det som er spennende nå er hva som skjer ved et eventuelt regjeringsskifte, men også i Arbeiderpartiet er det en prosess på gang. Anette Trettebergstuen er jo blant annet klar på at hun støtter øst, sier Krogsrud mens han skåler med Høyres Kristian Tonning Riise ute i bakgården på Gregers.

- Når skjønte du at noe var i ferd med å skje?

- I dag tidlig postet Knut Fangberget på Facebook at det skulle være et pressetreff med statsministeren og kommunalministeren klokka 12.00. Og så ble jeg bedt om å stille til et intervju klokka 12.30. Da begynte jeg jo å skjønne hva dette dreide seg om, smiler Krogsrud.

- Hvor lenge har du visst om dette, Kristian Tonning Riise?

- Jeg begynte å skjønne det for en liten stund siden, men det ble vel ikke formelt vedtatt før i regjeringskonferansen i dag. Vi begynner å se målstreken nå, etter at Knut Fangberget og jeg har jobbet med dette i seks-sju år. Nå har vi fått klar beskjed om at øst er det foretrukne, sier Kristian Tonning Riise.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.